Baykuş Çekirge Hukukta Mentorluk Programı
21.09.2023

2023 yılında Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri için Mali Hukuk ABD. Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Müftüoğlu ve Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörü Selin Tefil tarafından yürütülen Baykuş Çekirge Hukukta Mentorluk Programımızın sonuna geldik.

Programa tamamen gönüllük esasına dayanarak alanlarında uzman 14 baykuş destek verdi. Tüm baykuşlarımıza, çekirgelerimize zaman ayırdıkları bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları için çok teşekkür ederiz.

Programa 33 Hukuk Fakültesi öğrencimiz katıldı ve 19'u süreci başarı ile tamamladı. Baykuşlarından mentorluk alan, programda verilen eğitimlere katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.

Ekim ayı içinde baykuşlarımız ve çekirgelerimiz için bir sertifika töreni gerçekleştirilecek, ardından Programı başarı ile tamamlayan öğrencilerimize kariyer koçluğu verilecek.

 

2023-2024 Dönemi Baykuş Çekirge Hukukta Mentorluk Programı hakkında bilgiler en kısa zamanda Hukuk Fakültemizin ve Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü'nün internet sayfasından paylaşılacak.