Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Daveti
27.10.2023

Avrupa Konseyi'ni ve çalışmalarını Türkiye'de tanıtmak üzere planlanan ve bu yıl 30 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında kutlanacak olan "Avrupa Konseyi Haftası" vesilesiyle 2 Kasım 2023 Perşembe günü 11.00-12.00 saatleri arasında Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine yönelik bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Bu çerçevede, tercihen üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerden oluşan bir grup Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi'nde ağırlanacaktır. Kontenjan sınırlı olup, başvurular müracaat sırasına göre değerlendirilecektir. Faaliyete katılmak isteyenlerin irtibat bilgilerini (ad soyad, telefon numarası, e-posta adresi) içeren katılım isteğini en geç 30 Ekim 2023 tarihine kadar Fakültemiz Dekanlığı'na e-posta göndererek bildirmeleri gerekmektedir.

Başvuru için: bahar.atacan@atilim.edu.tr