Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Türkiye'de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi Projesi
12.02.2024

Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından yürütülen « Türkiye’de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi » başlıklı proje kapsamında, kadınların adalete erişimine ilişkin online bir eğitim faaliyeti gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında eğitmen desteğiyle verilecek kurs, kadınların adalete erişiminin önündeki hukuki ve diğer engellerin anlaşılmasına ve toplumsal cinsiyete duyarlı bir bakış açısı edinilmesine yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Kursun Şubat sonunda başlaması ve 10 saatlik bu kursun yaklaşık 6 haftalık bir süre içerisinde tamamlanması hedeflenmektedir. Katılımcılar bu e-öğrenme platformu aracılığıyla kendi istedikleri zamanlarda kursu tamamlayabileceklerdir. Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar uluslararası geçerliliği olan sertifika alacaktır.

Kursa katılmak isteyen öğrencilerimizin 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.00-13.00 arasında Dekanlık Toplantı Salonuna gelmeleri rica olunur.

(Hukukçular için İnsan Hakları Eğitimi (HELP) Platformuyla ilgili detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz: https://help.elearning.ext.coe.int/?lang=tr )

İletişim için: dilan.mizrak@atilim.edu.tr