Atılım Üniversitesi 50 İz Bırakan Öğrenci Programı
27.03.2017

Atılım Üniversitesi 50 İz Bırakan Öğrenci Programı Hukuk Fakültesi’nde Tanıtıldı!

Bu sene yedincisi düzenlenen Atılım Üniversitesi 50 İz Bırakan Öğrenci Programı için başvurular başladı. Hukuk Fakültesi’nde çeşitli derslerden önce Yrd. Doç. Dr. Aslı Şimşek, Öğr. Gör. Damla Songur, Ar. Gör. Elif Aksoy ve Ar. Gör. Yiğitcan Çankaya program hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlediler.

Programa Başvurular 15 Nisan 2017’ye kadar devam ediyor. Başvuru belgeleri program web sayfasına yüklenerek başvuru işlemi tamamlanmaktadır. Bkz. http://izbirakan50ogrenci.atilim.edu.tr/basvuru

 

Programın Temel Katkıları

Bilgilendirme toplantılarında programın üniversite hayatı ve mezuniyet sonrası getirdiği olanaklar, kişisel bir portföy oluşturma konusunda faydaları; sadece not ortalamasının değil, hem dünyada hem de ülkemizde çözüm odaklı çalışmalar ve etkinliklerde bulunmanın önemi vurgulandı.

Başvuru Kriterleri Neler?

Akademik başarının yanında toplumsal cinsiyet eşitliği, çevre hakkı, hayvan hakları ve dezavantajlı grupların hakları ve güçlendirilmesi gibi konulara yönelik toplumsal/sosyal hizmet çalışmalarında bulunmak, girişimcilik; öğrenci topluluklarında, sivil toplum örgütlerinde, çeşitli kampanya ve proje faaliyetlerinde yer almak ve çalışmak, üniversiteyi temsil etmek, staj ve iş deneyimleri gibi öğrencileri üniversite sonrası iş yaşamına hazırlayan ve onlara kendini geliştirme olanağı sunan kriterler programa başvuru koşullarını oluşturmaktadır. Detaylı bilgi için programın internet sitesi ziyaret edilebilir: http://izbirakan50ogrenci.atilim.edu.tr/

Hukuk Fakültesi’nin İz Bırakanları

Aralarında Hukuk Fakültesi akademik kadrosunda yer alan Ar. Gör. Elif Aksoy ve Ar. Gör. Yiğitcan Çankaya’nın da bulunduğu pek çok Hukuk Fakültesi öğrencisi geçmiş dönemlerde 50 İz Bırakan Öğrenci Programı’na seçildi. Hukuk Fakültesi İz Bırakanları konusunda detaylı bilgi için programın internet sitesi ziyaret edilebilir:

http://izbirakan50ogrenci.atilim.edu.tr/2016-iz-birakanlari