2020-2021 Güz Dönemi Ara Sınavları Düzeni
10.11.2020

Sevgili öğrencilerimiz,

14-28 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2020-2021 Güz Dönemi ara sınavlarının mümkün olan en az riskle yürütülebilmesi adına alınan tedbirler aşağıda listelenmekte olup, her öğrencimizin alınan tedbirlere uymasının büyük önem arz ettiğini iletmek isteriz.

1. Ara sınavlar her gün saat 10.00’da ve 14.00’te yapılacak olup sınıfların havalandırılması ve dezenfektasyon işlemlerinin tamamlanabilmesi adına öğrenciler Fakülte ’ye sabah sınavları için 9.30’da, öğleden sonra sınavları için 13.30’da alınmaya başlanacaktır. Bu saatlerden önce Fakülte’ye öğrenci girişi mümkün olmayacaktır. Sınavını tamamlayan öğrencilerin binayı en kısa sürede terk etmesi gerekmektedir.
  2. Cumartesi ve pazar günlerinde gerçekleştirilecek sınavlar için servis hizmeti sunulacaktır.
  3. Çalışma salonu kullanıma kapalı kalmaya devam edecektir.
  4. Amfi oturma şekli tabloda işaret edildiği şekilde belirlenmiş olup öğrencilerin bu düzene uyması beklenmektedir.