2020-2021 Güz Dönemi Final Sınavlarının Yürütülmesi
07.01.2021

Sevgili öğrencilerimiz,

11-29 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2020-2021 Güz Dönemi final sınavlarının mümkün olan en az riskle yürütülebilmesi adına alınan tedbirler aşağıda listelenmekte olup, her öğrencimizin alınan tedbirlere uymasının büyük önem arz ettiğini iletmek isteriz.

  1. Dezenfektasyon işlemlerinin tamamlanabilmesi adına binaya girişler her sınav için sınavdan 30 dakika önce başlayacaktır. Bu süreden önce Fakülte’ye öğrenci girişi mümkün olmayacaktır. Sınavını tamamlayan öğrencilerin binayı en kısa sürede terk etmesi gerekmektedir.
  2. Çalışma salonu kullanıma kapalı kalmaya devam edecek, sadece sınav yürütülmesi için açılacaktır.
  3. Öğrenci sayısı fazla olan sınavlarda -1. katta bulunan Orhan Zaim Konferans Salonu fuaye alanı, aynı katın koridor boşluğu ve okuma salonu da sınavların yürütülmesi için kullanılacağından sınavlara gelen öğrencilerimizin bu alanlardaki sınıf listelerini de takip etmeleri önem arz etmektedir.
  4. Ders kaydı yapamadığı için sınıf listelerinde ismi bulunmayan öğrencilerimizin, yerleştirilecekleri salonun belirlenmesi için sınavdan önce ilgili dersin öğretim elemanına ulaşmaları gerekmektedir.
  5. Öğrencilerin her sınava kurşun kalem, tükenmez kalem, kalem ucu, silgi vb gibi ihtiyaçlarını yanlarında getirmesi gerekmektedir. Öğrenciler arası malzeme alışverişine izin verilmeyecek, öğretim elemanları da öğrencilere kendi malzemelerini veremeyecektir.
  6. Amfi oturma şekli tabloda işaret edildiği şekilde belirlenmiş olup öğrencilerin bu düzene uyması beklenmektedir.