Atılım Üniversitesi Türk ve Uluslararası Öğrenci Çalıştayları
08.03.2021

İlki 2020 yılında gerçekleştirilen ve bundan sonra her sene gerçekleştirilmesine karar verilen "Atılım Üniversitesi Türk ve Uluslararası Öğrenci Çalıştayları”na başvurular açılmıştır.

Türk öğrencilerin çalıştayı 26 Mart 2021 Cuma günü saat 13:30’da; uluslararası öğrencilerin çalıştayı 25 Mart 2021 Perşembe günü saat: 13:30' da Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Hukuk Fakültesi için ayrılan kontenjan Türk öğrenciler için 13, uluslararası öğrenciler için 2 ile sınırlıdır. Başvurular 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 15.30’da kapanacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilecemeyecektir.

Çalıştayda yer almak isteyen öğrencilerimizin isim, soyisim, öğrenci numarası, sınıf ve e-posta bilgilerini belirtilen gün ve saate kadar bahar.atacan@atilim.edu.tr e-posta adresine bildirmeleri gerekmektedir.

Verimli bir çalıştay geçirmenizi dileriz.