İletişim Özgürlüğü Paneli Çok Sayıda Öğrencinin Katılımı İle Gerçekleştirildi
03.03.2011

İletişim Özgürlüğü Paneli Çok Sayıda Öğrencinin Katılımı İle Gerçekleştirildi

1 Mart 2011 Salı günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu'nda başkanlığını fakültemizin Kamu Hukuku Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tunçer Karamustafaoğlu'nun yaptığı panele Ankara Barosu Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve RTÜK emekli hukuk müşaviri ve fakültemizin öğretim görevlilerinden Av. Müjde Avcıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Nami Çağan, fakülte olarak hazırladığımız "Prof. Dr. Tunçer Karamustafaoğlu'na Armağan" adlı yapıtı sundu.

Daha sonra fakültemiz için çok sayıda kitap bağışı toplayan ve çeşitli çalışmalarda bulunan Atılımcı Hukukçular Topluluğu Başkanı Görkem Alyanak ve diğer yedi üyeye çalışmalarından dolayı plaket ve sertifika verildi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı panelde ülkemizde iletişim özgürlüğünün olmadığına vurgu yapıldı. Av. Prof. Dr. Feyzioğlu, iletişim özgürlüğünün olması için düşünce özgürlüğünün olması gerektiğini, ifade özgürlüğünden önce düşünce özgürlüğünün dahi tanınmadığını güncel olaylarla bağlantı kurarak anlattı.