"Kanun Bakar Adalet Yakar"
23.05.2013

Atılım Üniversitesi Sanat Topluluğu 17 Mayıs’ta tiyatro severlerle buluştu. Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonun’da sahnelenen’’ Kanun Bakar Adalet Yakar ‘’adlı oyun büyük beğeni topladı. Aktüel olaylar çerçevesinde kurgulanan oyun, kahramanların çekişmeli hukuki mücadelelerine trajikomik bir üslupla değinirken,eşitlik vurgusunu ön planda tutuyor.
Eşi çirkin çocuk doğurduğu için hukuki mücadele başlatan koca ,19 yıllık karısının erkek olduğunu öğrenen eşin dramı , tecavüz ile suçlanan eşcinselin yaşadığı zorluklar... farklı hikaye ve olaylardan esinlenerek kaleme alınan oyun için çeşitli fakültelerden öğrenciler bir araya geldi. Öğrencilerin bu çabası ve sergiledikleri performans seyircilerin beğenisini kazandı.
YAZAN -YÖNETEN: Zeynep Şeyda IRMAK
OYUNCULAR          : Begüm GÖKAY, Ekin ÇINAR,Zeynep Şeyda IRMAK,Yaşam COŞKUN,Kutay Can ALTAY,Suat Büyükyıldırım, Sinan ERTEKİN,Berk Arda ULUOĞLU,Burak COŞKUN,Hüseyin KAHRAMAN,Levent AYDOĞDU
TEKNİK EKİP           : Nafiz Tamer DEMİRBAŞ,Mithat SÖNMEZ,Ömer AKAR,Yusuf ARSLAN