Danıştay Ziyareti
10.03.2014

Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz 14 Mart 2014 Cuma günü Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde Danıştay’ı ziyaret edeceklerdir. Bu ziyaret sırasında Danıştay binası gezilecek, tanıtım filmi izlenecektir. Hakimlerden, meslege dair bilgi alınacak, Danıştay’ta kariyer yapma koşulları ve staj imkanları öğrenilecektir. Katılmak isteyen öğrencilerin zmuftuoglu@atilim.edu.tr adresinden ya da 586 8511 numaraları telefondan Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş’a ulaşmaları gerekmektedir.  (İsteyenler saat 12.45’te fakülte önünden kalkacak ve ziyaret sonunda fakülteye geri dönecek servisten faydalanabilecektir)

Hukuk Fakültesi öğrencileri, Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde 14 Mart Cuma günü Danıştay’ı ziyaret etti. Tetkik hakimi Mustafa Bölükbaşı tarafından Danıştay binası gezdirilerek yerleşke tanıtıldı.  Öğrenciler, Danıştay’ın mahkeme salonu, konferans salonu, sosyal birimleri gibi pek çok bölümünü gördükten  sonra  tanıtım videosunu izleyerek, Hakim Mustafa Bölükbaşı’nın bilgilendirme toplantısına katıldılar. Danıştay’ın tarihçesi, görevleri, teşkilat yapısı hakkında bilgi edinilerek kariyer imkanları ve koşulları öğrenildi."