Adalet Bakanlığı Ziyareti
17.03.2014

Adalet Bakanlığına Gidiyoruz!

Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz 21 Mart 2014 Cuma günü Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde Adalet Bakanlığ’nı ziyaret edeceklerdir. Bakanlığın Kanunlar Genel Müdürlüğüne yapılacak olan ziyarette öğrenciler Bakanlığın binasını görme, teşkilatlanma yapısı tanıtılacak, bakanlığın görevleri ve Kanunlar Genel Müdürlüğünün uzmanlık alanı hakkında bilgi alınacaktır. Öğrenciler, ziyaret sırasında kariyer olanakları ve koşulları hakkında merak ettikleri konuları öğrenebileceklerdir.

Kontenjan sınırlıdır. Geziye katılmak için Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş’a kayıt yaptırmak gerekmektedir. Saat 12.45’te fakülte önünden servis kalkacak, ziyaret sonunda fakülteye geri gelinecektir.

Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri 21 Mart Cuma günü Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde, Adalet Bakanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Kanunlar Genel Müdürlüğüne yapılan bu ziyarette öğrenciler binayı gezip Tetkik Hakimi Hamid Köse tarafından yapılan tanıtımı dinleyerek Bakanlık teşkilatı, görev ve yetkileri hakkında bilgi aldılar. Sunumun ardından öğrenciler Bakanlığa giriş şartları, kariyer imkanları hakkında sorular sorarak merak ettikleri konuları danışma fırsatı buldular.