Modern Parlamento Semineri
26.03.2014

Model Parlamento Semineri I. Toplantı

Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Kanunlar ve Kararlar Başkanlığı’nca yürütülen “Model Parlamento Semineri”nin I. toplantısını gerçekleştirdi. İki aşamadan oluşan bu Seminerin I. aşaması 25.03.2014 Salı günü, Türk Parlamento Hukuku dersini alan öğrencilerin katılımıyla 13:30-15:30 saatleri arasında Orhan Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminerin bu kısmında dersin Öğretim Görevlisi Abbas Kılıç’ın katılımıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi Yasama Uzmanlarından Onur Çekiç, Yasama Uzmanlığı mesleği ve TBMM’nin çalışma düzenine ilişkin bir sunum gerçekleştirmiş;  TBMM Yasama Uzmanı Salih Sağlam da parlamenter denetim konusunda bir sunum yaparak Seminerin I. aşaması öğrencilerin katılımıyla tamamlanmıştır.