Yargıtay Ziyareti
21.04.2014

"Hukuk Fakültesi öğrencileri, 28 Nisan Pazartesi günü Yargıtay'a ziyaret gerçekleştireceklerdir. Katılmak isteyenlerin kayıt yaptırmak için Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş'a başvurmaları gerekmektedir.

Ziyaret günü saat 13.30'da fakülte önünden servis kalkacak olup, ziyaret sonunda fakülteye geri dönülecektir. "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri 28 Nisan Pazartesi günü Ar. gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde Yargıtay'ı ziyaret etmiştir. Ziyaret sırasında Yargıtay tetkik hakimi tarafından sunum yapılarak kurum tanıtılmış ve kariyer koşulları açıklanmıştır. Öğrencilerinin sorularının ardından kurum gezilerek Genel Kurul salonu görülmüştür"