Adalet Akademisi Ziyareti
12.05.2014

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri 6 Mayıs tarihinde Ar. Gör. Zeynep Müftüoğlu Hoş eşliğinde Adalet Akademisi’ne bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Koordinatör Hakim Merve Altuntop tarafından mesleğe kabul şartları, kurum tanıtımı ve mesleki bilgilendirme konularında sunum yapılmıştır. Akademi gezilerek konferans salonları, derslikler, spor alanları, yatakhaneler ve diğer alanlar görülmüştür. Kurum tanıtımı ve gezisinin ardından Akademi Başkan Yardımcısı Nihat Altunok ve Daire Başkanı Ertan Aydın’ın da katılımıyla bir sohbet gerçekleştirilmiş; fotoğraf çekimi ve akademinin öğrencilere kitap armağanının ardından fakülteye dönülmüştür. Öğrencilerin de pek çok konuda soru sorma imkanı bulduğu ziyaret; adalet akademisini tanımaları ve hakimlik/savcılık meslekleri hakkında bilgi edinmeleri açısından oldukça faydalı olmuştur.