Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri, 13-27 Mayıs
16.05.2011

Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri, 13-27 Mayıs

Sevgili Öğrenciler,

Bu dönemki çevrimiçi Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri, 13 Mayıs 2011 gece yarısından 27 Mayıs 2011 gece yarısına kadar kullanıma açık olacaktır.  Bu anketler, Üniversitemizde öğretim-öğrenim düzeyini sürekli iyileştirmek amacıyla değerlendirildiğinden hepiniz tarafından doldurulması öğretim elemanlarımız ve yöneticilerimiz açısından çok önemlidir.  Üniversitemizin eğitimde daha güçlü ve saygın olmasına katkılarınız, bu anketleri en objektif şekilde doldurmaya ve yapıcı önerilerinizi sunmaya devam etmenizle mümkün olacaktır.  

Anketlerin her aldığınız ders için eksiksiz doldurulması gerekmektedir.  27 Mayıs 2011 gece yarısına kadar anketlerini tam doldurmayan öğrenciler dönem sonu ders notlarını zamannda öğrenemeyeceklerdir.  Anketler hem lisans hem de lisansüstü dersler için doldurulacaktır.

Anketleri SIS sitemine http://sis.atilim.edu.tr adresinden girerek çevrimiçi olarak doldurabileceksiniz.  Bu adrese Üniversitemiz anasayfasındaki Öğrenci İşleri sekmesinden de girebilirsiniz.  

Bu vesile ile yaklaşan dönem sonu sınavlarında hepinize başarılar diliyor, katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Hasan U. Akay
hakay@atilim.edu.tr
www.atilim.edu.tr/~hakay