III. İstanbul Eğitim Gezisi
03.12.2018

Genç Hukukçular Topluluğunun bu sene üçüncüsünü düzenlediği İstanbul Eğitim Gezisi bir kez daha öğrencileri avukatlık mesleğinin yeni trendleri ve bunların uygulamaları ile tanıştırdı.  23-24-25  Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen bu gezide ilk olarak 23 Kasım Cuma günü Verda Hukuk Bürosu ziyaret edildi. Uluslararası Tahkim, Enerji Hukuku ve Deniz Hukuku konularında bilgilendirilen öğrenciler, kariyer planlaması konusunda merak ettiklerini avukat ve stajyer avukatlara sorma şansı elde etti. 24 Kasım Cumartesi günü ise İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) ev sahipliğinde Genç Hukukçular Topluluğu için düzenlenen Ulusararası Ticari Tahkim Semineri'ne katılarak bu alana dair uygulama ve teoriye dayanan bilgiler edindiler. Genç ISTAC Yürütme Komitesi Başkanı Ayça Aydın tahkim hakkında katılımcıları bilgilendirerek günden güne önemi ve popülaritesi artan tahkim uygulamasının mahiyet ve şartlarına ilişkin bilgiler edinen öğrenciler, gezinin son günü olan 25 Kasım Pazar gününde ise İstanbul'un belirli yerlerini gezmeye vakit ayırdılar.