Ön Staj Programı Kapanış Töreni
05.02.2019

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu ve Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile icra edilen “Ön Staj Programı” 01.02.2019 tarihinde sona erdi. 04 Şubat 2019 Pazartesi günü programın kapanış töreni Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Katılım sağlayan öğrencilere  katılım belgeleri, "Ön Staj" programına katkı sağlayan avukatlara da teşekkür belgeleri takdim edildi. 


Kapanış töreninde Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Atılım Üniversitesi Dekanı Prof. Dr Aynur Yongalık, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi D. Çigdem Sever ve programa katkı sağlayan avukatlar ve "Ön Staj" programına katılan öğrenciler hazır bulundu.  


Törende, Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, Ankara Barosu ile hukuk fakülteleri arasında bir köprü olacaklarını, yaz döneminde Ankara'da bulunan tüm hukuk fakülteleri ile daha kapsamlı ön staj programı yapılacağını ve farklı birçok proje planladıklarını ifade etti.