n-Kadın Konferansı
03.03.2019

28 Şubat tarihinde Atılım Üniversitesi’nde n-Kadın isimli konferans gerçekleşti. 

Atılım Üniversitesi Kadın Hakları Topluluğu ve Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu’nun ortak düzenlediği Konferans, mesleklerinde toplumsal ataerkil pratiklere rağmen cam tavanı kırmış ve karar alma mekanizmalarında söz sahibi olmuş çeşitli mesleklerden kadın konuşmacılar ile ilerledi.

Konferans’ın konuşmacıları Tepe Servis ve Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Canan Çakmakcı, fotoğraf sanatçısı Dilan Bozyel, GY Mühendislik Mimarlık ve Enerji Danışmanlık A.Ş.’nin kurucusu, Türkiye’nin girişimci kadını ve enerji sektöründeki tek girişimci kadın unvanına sahip Göknur Atalay, Dr. Tea Co’nun kurucusu Nazlı Esen ve KaosGL.org editörü, karikatürist Aslı Alpar oldu. 

Etkinlik salonunun önünde konuşmacıların eserlerinden oluşturulan sergi ve okulumuza n-Kadın için davet edilen ZİÇEV standı yoğun ilgi gördü. 

Üniversitemize ilk defa gelen konuklar, hem katılımcı hem düzenleyen öğrencilerin ilgi ve bilgilerine, hem etkinlikleri destekleyen danışmanlarımıza hem de organizasyon boyunca ve öncesinde yardımcı olan Kültür Müdürlüğü’nün özenine hayranlıklarını dile getirdiler.