Hukuk UP
13.03.2019

Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde Hukuk ve Sanat Topluluğunun bu yıl ilk defa düzenlemiş olduğu Hukuk-UP  1 Mart Cumartesi günü Orhan Zaim Konferans Salonunda Cübbem, Edu-Legal, Girşimci Hukukçular Derneği ve Hiçtihat işbirliği ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını dekan Sayın Prof. Dr.  Aynur Yongalık, kapanış konuşasını topluluk yönetim kurulu başkanı Yasin Karadağ tarafından yapıldı.

Saygıdeğer  konuşmacılarımız Av. Hakan Bilgehan, Av. Kürşat Uçar ilk oturumda; Av.  E. Çiğdem Yıldırım, Av. Çisel Demirkan, Av. Berat Dövücü ikinci oturumda meslek hayatlarında karşılaştıkları olayları mizahi bir anlatımla eğlenceli hikayelerle, Ankara ve Ankara dışından gelen birçok hukuk fakültesi öğrencileriyle buluştular. 35 dakikalık kahve arasında konuşmacılar ve katılımcılar birebir sohbet etme şansı buldular.

Kapanış konuşmasından önce Edu-Legal iş birliği ile katılımcılar arasından çekilen şanslı 4 kişiye istedikleri bir dersi ücretsiz alma fırsatı tanındı.