İz Bırakan 50 Öğrenci Programında Hukuk Fakültesi Başarısı
22.05.2019

Atılım Üniversitesinin İz Bırakan 50 Öğrencisi” Programının ödül töreni 17 Mayıs 2019 akşamı gerçekleştirildi. 

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen Atılım Üniversitesinin İz Bırakan 50 Öğrencisi programı, topluma ve üniversitemize yararlı hizmetlerde bulunmuş çok yönlü öğrencilerimizi tanımak ve onların başarılarını kutlamak amacıyla geliştirildi. 

Üç ve daha üst dönem lisans öğrencileri arasından seçilen öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra (en az 2.25 genel not ortalaması) topluma ve üniversiteye gönüllü hizmetler vermiş, öğrenci topluluklarında faaliyet göstermiş, girişimcilik ve liderlik niteliklerine sahip, araştırma ve çalışma deneyimleri olan öğrencilerden oluşuyor. 

Atılım Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı İz Bırakan 50 Öğrencisi Programının ilk beşi arasında Hukuk Fakültesi öğrencimiz Batuhan Aydemir de yer aldı. Aynı zamanda Aybike Aköz, Zeynel Abidin, Kadir Can Aytekin, Halil Berkay Daştan, Rabia Ercan, Mustafa Yasir Gözalan, Feyza Karapınarlı, Berk Özkan da İz Bırakan 50 Öğrenci arasında yerini aldı. 

Programa katılarak medeni cesaret gösteren, ilk elli arasında yer alan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi başarıları nedeniyle kutluyor, hayat boyu başarılarının devamını diliyoruz.