JOVE Science Education Veritabanı Deneme Erişimine Açıldı!
09.03.2017

JOVE Science Education Veritabanı 31 Mart 2017 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

 

Biyoloji, Psikoloji, Kimya, Çevre Bilimleri gibi alanları kapsayan JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.1) sahip olan tek video veri tabanıdır. 2017 itibariyle, JoVE içerisinde 5,000’den fazla video makale mevcut olup her ay 80 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir. JoVE Science Education paketleri, akademisyenlerin derslerinde eğitim amaçlı olarak kullanabilecekleri, öğrencilerin anlayabileceği, konuları basit şekilde açıklayan videolardan oluşmaktadır.

 

Erişim Linki: http://www.jove.com/science-education-database

 

Uzaktan Erişim için: http://library.atilim.edu.tr/kampus

 

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi linkteki formu doldurarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

NOT:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını telif haklarına uygun kullanınız.

2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi İnternet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.