Health Research Premium Collection Tıp Veritabanı 13 Aralık 2019 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır - 17 10 2019

Health Research Premium Collection; tıp dergileri, bilimsel dergiler, kitaplar, konferans bildirileri, kanıta dayalı kaynaklar ve tam metin tezlerden oluşan geniş kapsamlı bir içeriğe erişim sağlamaktadır. 4.500'den fazla tam metin sağlık ve tıp dergisi, eğitim videoları, gri literatür ve daha fazla içeriğe sahiptir.

Health Research Premium Collection'da farklı veritabanları bulunmaktadır;

• Rheumatology
  • American Journal of Public Health

İçerdiği Konu Başlıkları:

Anatomi, fizyoloji, biokimya, farmakoloji, mikrobiyoloji, immünoloji, parazitoloji, patoloji, bulaşıcı hastalıklar, kardiyovasküler hastalıklar, kas-iskelet sistemi hastalıkları, solunum hastalıkları, hemik hastalıklar, lenfatik hastalıklar, sindirim hastalıkları, ürogenital hastalıklar, endokrin hastalıkları, gergin sistem, psikiyatri, cerrahlık, jinekoloji, ebelik, dermatoloji, pediatri, geriatri, diş hekimliği, otolarengoloji, oftalmoloji.

Erişim adresi:https://search.proquest.com/healthresearch/index?accountid=15393

Kampüs Dışı Erişimhttps://www.atilim.edu.tr/tr/library/page/987/kampus-disi-erisim

Health Research Premium Collection'da farklı veritabanları bulunmaktadır;

• American Journal of Public Health

İçerdiği Konu Başlıkları:

Erişim adresi:https://search.proquest.com/healthresearch/index?accountid=15393

) [content_en] => [content_ru] => [content_ar] => [gallery] => stdClass Object ( [initialPreview] => Array ( [0] => /assets/img/duyurular.jpg ) [initialPreviewConfig] => Array ( [0] => stdClass Object *RECURSION* ) [target_url] => /assets/img/duyurular.jpg ) [start] => 2019-10-17 10:45:23 [end] => 2020-01-01 10:45:23 [meta_desc_tr] => [meta_desc_en] => [meta_desc_ru] => [meta_desc_ar] => [keywords_tr] => [keywords_en] => [keywords_ru] => [keywords_ar] => [created_at] => 2019-10-18 07:45:40 [updated_at] => 2019-10-18 07:45:40 [short_desc_tr] => Health Research Premium Collection; tıp dergileri, bilimsel dergiler, kitaplar, konferans bildirileri, kanıta dayalı kaynaklar ve tam metin tezlerden oluşan geniş kapsamlı bir içeriğe erişim sağlamaktadır. [short_desc_en] => [short_desc_ru] => [short_desc_ar] => [status] => 1 [featured] => 0 [media_dir] => health-research-premium-collection-tip-veritabani-13-aralik-2019-tarihine-kadar-universitemizin-deneme-erisimine-acilmistir-1571384740 [old_url] => [breadcrumb] => Array ( [sites] => Array ( [0] => Array ( [id] => 55 [name_tr] => Kadriye Zaim Kütüphanesi [url] => library [type] => ) ) ) [user] => [hide_side_menu] => ) [original:protected] => Array ( [id] => 7094 [site_id] => 55 [title_tr] => Health Research Premium Collection Tıp Veritabanı 13 Aralık 2019 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır [title_en] => [title_ru] => [title_ar] => [content_tr] => {"type":"ckeditor","content":"

Health Research Premium Collection; t\u0131p dergileri, bilimsel dergiler, kitaplar, konferans bildirileri, kan\u0131ta dayal\u0131 kaynaklar ve tam metin tezlerden olu\u015fan geni\u015f kapsaml\u0131 bir içeri\u011fe eri\u015fim sa\u011flamaktad\u0131r. 4.500'den fazla tam metin sa\u011fl\u0131k ve t\u0131p dergisi, e\u011fitim videolar\u0131, gri literatür ve daha fazla içeri\u011fe sahiptir.<\/p>\n\n

Health Research Premium Collection'da farkl\u0131 veritabanlar\u0131 bulunmaktad\u0131r;<\/em><\/strong><\/p>\n\n