ANKOS Personel Değişimi Programı Kütüphanemizde Gerçekleşti!
15.07.2016

Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim Kütüphanesi Personel Değişimi Programının 3. gününe ev sahipliği yaptı. Atılım Üniversitesi Kütüphanesi’ndeki programda, katılımcıların sunumlarına yer verildi. Programa yoğun ilgi gösteren katılımcılar, sunumlarında hem kendi kurumlarını tanıttılar hem de ANKOS Personel Değişimi Programının genel bir değerlendirmesini yaptılar. Programda Kütüphanemizin Kurumsal İletişim Sorumlusu Dinçer Azapçı “Kütüphane Hizmetlerinin Sosyal Medya Aracılığı İle Pazarlanması” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Daha sonra ANKOS Başkanı F. Tuba Akbaytürk görüntülü konuşma ile konferans salonuna bağlanarak katılımcıların program hakkındaki düşüncelerini aldı.

ANKOS Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çetinkaya tarafından ANKOS Personel Değişimi Programına katkı sağlayan ve destek olan kurumların yöneticilerine plaketin verilmesiyle toplantı sona erdi.