Elsevier ClinicalKey Online Webinarı
22.09.2021

Değerli Mensuplarımız;

Elsevier tarafından sunulan klinik arama motoru ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimizonline toplantımıza davetlisiniz.

Toplantıda;  YENİ ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Prof.Dr.Yüksel Ersoy – İnönü Üniversitesi –  Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Öğr.Gör.Dr. Ömer Faruk Aydın  –  İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi –  Acil Tıp Anabilim Dalı / Memorial Şişli Hastanesi Acil Kliniği

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kısımını da kontrol ediniz)

Toplantı kayıt linki:
22 Eylül Çarşamba 12:30 :   https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYucuCrqjMjGNXwKvpfC4OsQR0ZiWS_fR7y

Not: Zoom oturumuna kayıt olurken kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

ClinicalKey Erişim adresiwww.clinicalkey.com

Saygılarımla