DataTurkey Veritabanı 20 Kasım 2020 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.
29.10.2020

Değerli Araştırmacılar,

DataTurkey Veritabanı 20 Kasım 2020 tarihine kadar Üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır. İçerisinde Türkiye’nin ekonomik, sosyal, sektörel ve bölgesel verilerini birleştirerek kullanıcılarına sunan DataTurkey Veritabanını kullanarak birçok kurum ve kuruluşunun seçilmiş verilerine tek platformdan ulaşmak, verileri rahatlıkla yönetmek, statik ve dinamik raporlama yapmak, zaman serisi veya panel veri tabloları üretmek, oluşturulan grafikleri çeşitli platformlarda indirmek mümkün olacaktır.

Erişim adresi https://datatr.net/login olan veritabanına yönelik görüş ve önerilerinizi linkteki formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz.

DataTurkey websayfası:  https://dataturkey.com.tr/

Kampüs Dışı Erişimhttps://www.atilim.edu.tr/tr/library/page/987/kampus-disi-erisim

Önemli Not:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını telif haklarına uygun kullanınız.

2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi İnternet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.