QR Kütüphane Veritabanı’na abone olmuştur.
28.10.2020

Değerli Araştırmacılar,

Üniversitemiz, 450 yayınevinden 75.000 kitap ve 12.000 öğretici video içeriğine sahip olan QR Kütüphane Veritabanı’na abone olmuştur. QR Kütüphane aracılığıyla; öykü, roman, şiir, tarih, mizah, masal, resimli öykü, felsefe, edebiyat, biyografi, araştırma, inceleme, sanat-tasarım, eğitim, deneme ve anılar türündeki içeriklere ulaşabilirsiniz.

Erişim adresi https://qrkutuphane.com/ olan veritabanını kullanmak için ilk defa giriş yaptığınızda web sayfası üzerinden mail adresinizi yazmanız, şifrenizi boş bırakarak “Giriş Yap” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Şifreniz mail adresinize gelecektir. Daha sonra veritabanının mobil uygulamasını indirerek, yine mail adresiniz ve size gelen şifreyle beraber kitap okumaya ya da video izlemeye başlayabilirsiniz.

Kampüs Dışı Erişim: https://www.atilim.edu.tr/tr/library/page/987/kampus-disi-erisim

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi linkteki formu doldurarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Önemli Not:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını telif haklarına uygun kullanınız.

2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi İnternet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.