Sağlık Bilimleri İçin Yeni Adres; CINAHL Veritabanına Abone Olunmuştur.
07.11.2020

Değerli Araştırmacılar,

Üniversitemiz, 50’den fazla hemşirelik uzmanlığı, konuşma ve dil patolojisi, alternatif tıp, beslenme, genel sağlık ve tıp dâhil olmak üzere geniş kapsamlı içeriklere erişim sağlayan CINAHL Complete Veritabanı'na abone olmuştur.

Erişim adresi http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=ccm olan veritabanının içeriğinde; CINAHL veritabanında indekslenen dergilerden 1.400’e yakını için tam metin erişim, CINAHL indeksinin tamamını içeren 5.400’ün üzerinde dergi indeksi, 6 milyonun üzerinde kayıt, 1.500’ün üzerinde akademik dergi için taranabilir atıf kaydı, yazarların bağlı olduğu kurumlar/kuruluşlar, 1937’li yıllara kadar uzanan tam metin arşivi bulunmaktadır. 

Kampüs Dışı Erişimhttps://www.atilim.edu.tr/tr/library/page/987/kampus-disi-erisim adresinden sağlanmaktadır.

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi linkteki formu doldurarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Önemli Not:

1. Sistematik olarak çok sayıda kopyalama, çıktı alma ve indirme işlemi yapılması durumunda Üniversitemizin veritabanına erişimi yayıncı tarafından kesilir. Bu nedenle lütfen veritabanlarını telif haklarına uygun kullanınız.

2. Erişim bağlantısının e-posta programlarından kaynaklanan nedenlerle açılmaması durumunda, adresi İnternet tarayıcınıza kopyalayarak bağlantıyı açmayı deneyiniz.