Panel: Lojistik Sektöründe Yeni Yapılanmalar ve Ankara Lojistik Üssü
04.05.2011

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Dış Ticaret ve Lojistik Öğrenci Kulübü’nün girişimleriyle 11/05/2011 tarihinde İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turan Salonu’nda (Kırmızı Salon) saat 14:00’de “Lojistik Sektöründe Yeni Yapılanmalar ve Ankara Lojistik Üssü” paneli düzenlenmiştir.

Oturum Başkanlığını İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Halil İbrahim ÜLKER’in, açılış konuşmasını ise Dış Ticaret ve Lojistik Öğrenci Kulübü Başkanı 2. sınıf öğrencimiz Şansal Tosun’un yaptığı panele; Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Tuna T. KÖKSAL, Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan GÜNDÜZ ve Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Av. Hakan BEZGİNLİ konuşmacı olarak katılmışlardır.