Süreç Geliştirme ve Tedarik Zinciri Müdürü Nilay Oğan ile Söyleşi
24.10.2019

Mezunlar İletişim Ofisi ve Bölümümüz işbirliği içerisinde, 24 Ekim 2019 Perşembe Günü saat 12:00'de üniversitemiz mezunlarından LST Lojistik Süreç Geliştirme ve Tedarik Zinciri Müdürü Nilay Oğan ile kariyer planlaması ve tedarik zinciri alanlarına yönelik bir söyleşi gerçekleştirdik. Moderatörlüğünü Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu'nun yaptığı toplantıda Nilay Hanım üniversitemiz mezunu olarak, öğrencilerimize gelecekte nasıl bir iş bulma süreciyle karşılaşacakları ve bu süreçte ihtiyaç duyacakları yetkinliklerin neler olacağı konusunda bilgi verirken, aynı zamanda çalıştığı alana yönelik olarak, bir lojistikçinin bir iş gününün nasıl geçtiği, nelerden sorumlu olduğu olduğu, iş süreçlerinin neleri kapsadığı gibi uygulamaya yönelik tecrübelerini aktarmıştır. Toplantının sonunda gerçekleştirilen soru-cevap seansında öğrencilerimiz, alanında uzman kişiden merak ettikleri konularda bilgi alabilme imkanına sahip olmuşlardır.