11 Ekim 2018 Perşembe günü Ankara Lojistik Üssünde açılışını yapan Ankara Lojistik Zirvesi’nde Üniversitemiz de standı, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüz öğretim üyeleri ve öğrencileriyle hazır bulundu. Ankara Lojistik Zirvesi”ni destekleyen kurumlardan biri olan Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, zirvenin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Zirvenin açılışına, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ATO Başkanı Gürsel Baran, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ankara Lojistik Üssü Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gündüz, UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, UTİKAD Başkanı Emre Eldener, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu,  hocalarımız Dr. Öğretim Üyesi Neslihan Turguttopbaş, Dr. Öğretim Üyesi Hande Emin Benli, Araştırma Görevlisi Dilara Baran ve bölüm öğrencilerimiz ve sektörde faaliyet gösteren firmaların yöneticileri ile sanayici ve iş adamları da katıldı.  Konuşmaların ardından davetliler Zirve'de yer alan fuar alanını gezdi.

11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen zirvenin programı için tıklayınız.