ATÜSEM Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı
27.01.2022

Bölümümüz Öğretim Üyeleri tarafından verilecek, “Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programımız” bahar döneminde başlıyor. Katılımcıları; gümrük ve dış ticaret mevzuat ve uygulamaları hakkında bilgilendirmeyi, örnek uygulamalar ile karmaşık sorunları çözebilecek kapsamlı bir anlayış kazandırmayı, dış ticaret işlemlerinin süreçlerinde gerekli olan bilgileri ve temel uygulamaları öğretmeyi amaçlayan bu programı başarı ile tamamlayan kursiyerlere, E-Devletten sorgulanabilir "Başarı Sertifikası" verilecektir.

Personel – öğrenci ve personel yakınları için indirim, program içeriği, eğitmen kadrosu, vb. diğer detaylar konusunda aşağıdaki linke tıklayabilir veya 0312 586 88 45 ile iletişime geçerek Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi'nden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi içi tıklayınız