Vedat Yakupoğlu Atılım'da
08.04.2014

Ankara’nın en büyük sanayi kuruluşlarından YDS (Yakupoğlu Deri ve Saraciye)’nin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vedat Yakupoğlu 8 Nisan 2014 tarihinde saat 13.30’da "Başarılı Girişimciler Atılım’da" konferansları çerçevesinde misafirimiz olacak ve İşletme Fakültesinde "İş Hayatında Başarılı Olmanın Püf Noktaları" başlıklı bir konferans verecektir.  (Seyhan Cengiz Konferans Salonu – Kırmızı Salon)

Kurumlarda başarılı olan bireylerin hangi özelliklere sahip olması gerektiği, iyi bir liderde bulunması lazım gelen nitelikler gibi konularda bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimiz ve hocalarımızla paylaşacak olan Sayın Yakupoğlu, ayrıca girişimcilik ve yaratıcılık konularındaki kişisel tecrübelerini bizlere aktaracaktır. Üniversite mezunlarının iş başvurularında nelere dikkat etmeleri konusunda da tavsiyelerde bulunacak olan Sayın Yakupoğlu’nun konferansına bütün Atılım ailesi ve ilgilenen herkes davetlidir.