Girişimcilik Eğitim Serileri III "Sahir Erozan Atılım'daydı"
01.03.2016

Girişimcilik Eğitim Serileri ile iş dünyası ile akademiyi bir araya getirmeye devam ettiğimiz eğitimlerin 2015-2016 Bahar dönemi ilk konuğu Maça Kızı Oteli’nin sahibi Sayın Sahir Erozan olmuştur.

Sahir Erozan Amerika’da yiyecek –içecek sektörü ile başladığı girişimcilik serüvenine konaklama alanında yaptığı yatırımlarla Türkiye’de devam eden hizmet sektörünün önde gelen bir isimi olarak hem hayat hikayesini hem de tecrübelerini bizlerle paylaşmıştı.

Ailesinden farklı bir kariyer planı oluşturarak yola çıkan Sayın Erozan, iş hayatına atılmadan önce tecrübe edinmenin önemini vurguladığı konuşmasında özellikle ABD’ye kıyasla Türkiye’de eğitime erişimin daha kolay olduğunu ve bunun özellikle üniversite çağındaki öğrenciler için büyük bir şans olduğunun altına çizmiştir.