MATE 399 ve MATE 499 dersini alan öğrencilerimizin dikkatine
06.11.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

MATE 399 Yaz Stajı I ve MATE 499 Yaz Stajı II dersleri kapsamında hazırlamanız beklenen staj raporlarınızın başarısını ve kalitesini artırmaya yönelik olarak bölümümüzce ciddi bir çalışma yapılmış olup, bunun sonucunda yeni ve güncel Staj Raporu Yazım Kılavuzu hazırlanmıştır. Söz konusu kılavuza bu linki tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu bağlamda, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde ilgili staj derslerini alan öğrencilerimizin staj raporlarını söz konusu kılavuza göre hazırlayıp, en geç 20 Kasım 2020 Cuma günü, mesai bitimine (18:00) kadar staj koordinatörlüğüne aşağıda belirtildiği şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

MATE 399 Yaz Stajı I ve MATE 499 Yaz Stajı II raporlarınızı;

  1. Kılavuza göre hazırlanmış staj raporunun basılı ve ciltli halini,
  2. Kılavuza göre hazırlanmış staj raporunun dijital halini (PDF dosya formatında teslim etmeniz gerekmektedir. Kişisel USB belleğinizi kullanarak getirebilirsiniz. Ayrıca yeni USB almanıza veya CD'ye çekmenize gerek yoktur. Raporunuzun dijital hali teslim alındıktan sonra kişisel USB belleğiniz tarafınıza geri verilecektir. Lütfen dijital raporunuzu e-mail yoluyla göndermeyiniz.),
  3. Staj yapılan kurumdan kapalı zarf içinde teslim alınmış Stajyer Öğrenci Değerlendirme Formu'nu,
  4. Güncel transkriptinizi,

içerecek şekilde teslim etmeniz gerekmektedir. Eksik evrak ile teslim kabul edilmeyecektir. Lütfen teslim etmeye gelirken yukarıdaki evrakların hazır olduğundan emin olunuz.

 

Dr. Öğr. Üyesi Ozan ÖZKAN

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Staj Koordinatörlüğü