Öğrencilerimizin Dikkatine (Ders Çıktıları Öğrenci Anketleri)
10.01.2013

Değerli Öğrencilerimiz,
 
Bildiğiniz üzere her dönem sonunda o dönem aldığınız derslere ait "Ders Öğrenim Çıktıları"nı ne kadar öğrendiğinize dair sizlerin düşüncelerini almak üzere anketler yapmaktayız. Bu amaçla üniversitemizin Moodle sisteminde (https://e.atilim.edu.tr/) MATE 001 Surveys adında bir ders açılmış olup, 2012-2013 Akademik Yılı Güz Dönemi'ne ait tüm MATE kodlu derslerin "Ders Öğrenim Çıktıları Öğrenci Anketleri" bu dersin altına yüklenmiş ve tüm öğrencilerimiz bu derse kayıt edilmiştir.
 
Siz değerli öğrencilerimizin, Moodle sistemine Atılım email kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak bu dönem aldığınız derslere ait anketleri doldurmanızı istiyoruz.
 
Dolduracağınız bu anketler sayesinde derslerde sizlere öğretilmesi amaçlanan konu ve kavramları ne derece öğrendiğinize dair sizlerin fikirlerini almak ve bu doğrultuda derslerin işleyişlerinde, sizlere daha iyi eğitim verebilmek adına, varsa gerekli iyileştirmeleri yapmayı amaçlamaktayız.
 
Anketler tamamen anonim olduğundan düşüncelerinizi çekinmeden yansıtmanız anketlerin gerçekçi ve sağlıklı sonuçlar vermesi açısından önemlidir.
 
Anketler ile ilgili karşılaştığınız sorunlar ve teknik destek için Araş. Gör. Ozan Özkan (ozanozkan@atilim.edu.tr, tel: 8687) ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Aldığınız eğitimi iyileştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu anketlerdeki samimi geri bildirimleriniz için sizlere şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.
 
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Başkanlığı