Atılım Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ANKİROS Fuarı'ndaydı
30.10.2018

25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi Beylikdüzü-İstanbul’da;

• 19. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi (IMMC 2018)
  • 10. Uluslararası Döküm Kongresi
  • 14. Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı (ANKIROS 2018)
  • 13. Uluslararası Demir Dışı Metaller Teknoloji, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı (ANNOFER 2018)
  • 8. Uluslararası Döküm Ürünleri İhtisas Fuarı (TURKCAST 2018)

Kongre ve Fuarları gerçekleştirilmiştir. Metalurji ve Malzeme sektörünün ülkemizdeki en büyüğü olan bu organizasyonlarda sanayi ve akademi bir araya gelmektedir.

Kongre danışma kurulu üyesi olan Dr. Öğr. Üyesi Kazım Tur’un organizasyonu ile bölümümüz ve üniversitemizin tanıtımına katkı sağlamak amacı ile fuarda bir stand açılmıştır.