Ortak Eğitim Mezuniyet Projesi Sunumları
18.01.2022

Ortak Eğitim Programı kapsamında Temmuz 2021 - Ocak 2022 tarihleri arasında Pİ Makina'da çalışan öğrencimiz Hande Halime Güler ve Intecro Robotik’te çalışan öğrencimiz Hasan Mert Sağlıcak 18.01.2022 tarihinde Doç. Dr. Erkan Konca'nın danışmanlığında gerçekleştirdikleri projelerinin sunumlarını yaptılar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Bu vesileyle, Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörü Selin Tefil hanıma, Pİ Makina Kalite Direktörü Hakan Karabulut bey ve ekibine, Intecro Robotik ARGE Direktörü Özge Ece Kara hanıma ve ekibine ve sunumlara katılan Öğretim Üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu dönem MATE409/MATE420 sunumu gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi kutluyor, gelecek dönemdeki derslerinde başarılar diliyoruz.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Bölüm Başkanlığı