Matematik Bölümü Akran Eğitimi Programında Akran Liderler Görevlendirilecektir

Akran Eğitimi Programında

Akran Liderler Görevlendirilecektir

Son Başvuru: 20 Şubat 2020

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi birinci sınıf matematik derslerinde başarıyı artırmak amacıyla uygulanan ders dışı Akran Eğitimi Programında çalışmak üzere Akran Lider öğrenci asistanlar görevlendirilecektir. Bölümümüz önderliğinde eğitilecek Akran Lider öğrenciler kendi programlarına göre belirleyecekleri saatlerde Math151, Math152, Math157 ve Math158 derslerine destek amaçlı 6-8 kişilik öğrenci grupları ile çalışacaklardır.

Seçilecek öğrencilere Akran Lider olarak çalıştıkları her saat için üniversitenin öğrenci asistanlara ödediği ücret verilecektir. Bu programda Akran Lider olarak çalışmak isteyen öğrencilerin bir sayfalık özgeçmiş, son dönemi içeren transkript ve çalışabileceği saatlerin belirtildiği ders programlarıyla birlikte 20 Şubat 2020 tarihine kadar Matematik Bölüm Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Akran Lider olacak öğrenci asistanlarda aranacak nitelikler:

1. 2. sınıf veya üstü lisans ya da yüksek lisans öğrencisi olmak,

2. Lisans genel not ortalamasının en az 2,80 olması,

3. Mühendislik Fakültesi öğrencisi ise Math 151, Math 152 veya Math 157, Math 158 derslerinden, Matematik Bölümü öğrencisi ise Math 251 ve Math 252 derslerinden en az BB notu almış olmak,

4. Haftada 4-6 saat çalışabilecek olmak ve başkalarına yardım etmeye hevesli olmak.