Matematikten Esintiler
07.05.2013

Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü 2011 yılından itibaren lise öğrencilerine üniversite ortamında akademik bir etkinliğe katılım olanağı sağlamak ve öğrencilerin matematiğe olan ilgilerini artırmak için her akademik yıl, nisan ayında "Matematikten Esintiler" adı altında bir seminer dizisi başlatmıştır. Bu seminerlere izleyici olarak Ankara’daki lise ve dengi okullar belirli sayıda öğrenciyle katılabilmektedir.

SEMİNER III : Matematikte Kanıt

Konuşmacı: Yrd. Doç. Dr. Ferihe ATALAN

Tarih :  7 Mayıs 2013, Salı

Yer :  Hukuk Fakültesi, Orhan Zaim Konferans Salonu

Saat : 10:30

Not : Okulların, seminere 25 kişilik öğrenci grubuyla katılmaları mümkün olabilecektir. Katılmak isteyen okulların, en geç 3 Mayıs 2013 tarihine kadar, Matematik Bölümü ile irtibata geçip öğrenci sayılarını bildirmeleri rica olunur.

İrtibat: Matematik Bölüm Sekreteri Dilek UMSU,
Tel: (312) 586 82 20
E-Posta: dumsu@atilim.edu.tr

Seminer Afiş