Uluslararası Dinamik Sistemler ve Uygulamaları Çalıştayı
12.08.2013

12. Uluslararası Dinamik Sistemler ve Uygulamaları Çalıştayı (IWDSA 2013) 12-15 Ağustos 2013 tarihlerinde Atılım Üniversitesi Matematik Bölümü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Bu yılki çalıştay Prof. Dr. A. Okay Celebi'nin 70. yaşı onuruna düzenlemekte olup ana teması "Kısmi Türevli Denklemler ve Uygulamaları"dır. Ancak konuşmalar bu konu ile sınırlı değildir. Bu çalıştay Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde her akademik yıl geleneksel olarak yapılan dinamik sistemler seminer serisinin yıllık kapanış toplantısı niteliğindedır. Her yıl düzenli olarak yapılan çalıştayda Dinamik Sistemler ve Uygulamaları konularında bilim insanlarının deneyimlerini paylaştığı ve fikir alışverişinde bulunduğu ideal bir ortam oluşturmak amaçlanmaktadır.

Çalıştay ile ilgili detay için tıklayınız.