7. Mekatronik Mühendisliği Günü
12.06.2013

Sayın İlgili,

2007 yılından beri geleneksel olarak düzenlenmekte olan Mekatronik Mühendisliği Günü, Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim görmekte olan tüm öğrencilerin bir akademik yıl boyunca çeşitli derslerde yaptıkları proje çalışmalarının sergilendiği, bu çalışmalar kapsamında geliştirilen mekatronik sistemlerin ve robotların yarışmalar ve gösteriler yaptığı bir etkinliktir. Mekatronik Mühendisliği Günü, öğrencilerin ve ailelerinin farklı sınıflarda/derslerde yapılan projeleri incelemelerini ve toplumun ilgili tüm kesimlerinin öğrenci projeleri aracılığıyla Mekatronik konusundaki farkındalığını artırmayı amaçlamaktadır. Mekatronik Mühendisliği Günü ayrıca üniversitelerde Mekatronik Mühendisliği konularında öğrenim gören öğrencilerin gerek birbirleriyle gerekse üniversitelerden akademisyenler ve sanayi kuruluşlarından temsilcilerle bilgi, deneyim ve fikir paylaşımı gerçekleştirdikleri bir etkinliktir.

Bu sene yedincisi gerçekleştirilecek olan Mekatronik Mühendisliği Günü, 12 Haziran 2013 tarihinde 10:00-15:00 saatleri arasında Atılım Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi A3 Binasında düzenlenecektir. Etkinlik broşürü için lütfen tıklayınız. Katılmanızı dileriz.

Sevgilerimizle/Saygılarımızla,

Mekatronik Mühendisliği Günü Düzenleme Kurulu