2022 Tübitak Elektrik- Elektronik-Mekatronik-Yazılım- Bilgisayar Ekibi Duyuru Metni
09.09.2021

Değerli Elektrik- Elektronik-Mekatronik-Yazılım- Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri,

2022 yılı içerisinde yapılacak TÜBİTAK yarışları için yarış takımımızda yer almaya gönüllü öğrenciler aramaktayız. Bu proje kapsamında yaklaşık olarak 17 asil ve 17 yedek öğrenci adayı seçilecektir. Yedek listede yer alan öğrenciler genellikle 1. veya 2. sınıflardan seçilecektir. Bu sayede araç üzerinde daha fazla çalışma ve geliştirme yapabileceklerdir.

Görev Verilecek Alanlalar:

1. Araç İçi Elektrik Tesisatı Ekibi (2 Asil - 2 Yedek)

2. AKS ve Telemetri Ekibi (3 Asil- 3 Yedek)

3. Motor Sürücü (3 Asil- 3 Yedek)

4. Fırçasız Dc Motor (3 Asil - 3 Yedek)

5. Yerleşik Şarj Birimi (3 Asil- 3 Yedek)

6. Batarya Yönetim Sistemleri Ekibi (3 Asil- 3 Yedek)

Başvurular  15 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Ekipte yer alacak öğrencilerin genelinden Proteus veya Eagle devre tasarım ve çizim programlarından birini ve Matlab Simulink kullanabilmesi beklenmektedir. Ayrıca takım içerisinde analiz ekibi kurulacaktır. Bu ekip içierisinde yer alacak öğrencilerin ANSYS Electrical veya SolidWorks Electrical kullanmayı bilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda sistem üzerinde kullanılacak olan STM32f4 veya Atmega 2560 gibi mikro işlemcilerin kodlanması ve kablosuz haberleşme sistemleri için yazılım ekibi kurulacaktır. Başvuru sayılarının yüksek olması durumunda mülakat veya bilgisayar üzerinden sınav yapılacaktır.

Başvurular için ozan.tekin@atilim.edu.tr adresine e-posta göndermeniz gerekmektedir. Mail içerisinde öğrenci numarası, cep telefonu numarası, ad-soyad ve kullanmayı bildiğiniz programların bilgisi yazılı olmalıdır.