2022-23 Bahar Dönemi Mimarlık Lisans Ders Programı
24.01.2023

2022-23 Bahar Dönemi Mimarlık Bölümü Ders Programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Önemli Notlar:

- Ders ekle-bırak döneminde gerçekleşmesi beklenen güncellemeler için tüm öğrencilerin web sayfasındaki duyuruları takip etmeleri önemle rica olunur.

- Her öğrenci kayıtlı olduğu şubede derse girmek zorundadır.

- (Tasarım stüdyoları için) Hiçbir öğrenci, bir önceki dönemde (2022-23 güz döneminde) ders aldığı öğretim elemanının şubesini seçemez. Ders kaydı bitiminde, geçen dönemki şubelerini tekrar seçen öğrenciler, ilk stüdyo dersinde daha önce öğrencisi olmadıkları şubelere aktarılacaktır. Zorunlu durumlarda, öğrencinin önceki dönem ders aldığı öğretim elemanlarından birisi değişmiş ise o şube seçilebilir.

- 2. sınıf öğrencileri için MMR 215 ve MMR 263 dersleri alınması zorunlu olan seçmeli derslerdir. Ders kayıt sürecinde seçmeyi unutmayınız.

- MMR 102, MMR 201, MMR 202 ve MMR 402 derslerinde şubeler birlikte ders yapmaktadır. Öğrenciler, kontenjan durumuna göre şubeleri seçebilirler.