2023 Yaz Döneminde MMR 399 Stajı yapan öğrencilerin dikkatine
09.11.2023

2023 yaz döneminde MMR 399 Şantiye Stajı’nı yapan öğrencilerin ”Staj Dosyalarını” (C2), ”MMR 399 Staj Dosyası Şablonu”na (C1) uyumlu biçimde hazırlayıp staj yerinden kapalı zarf içerisinde almış oldukları imzalı ”Stajyer Değerlendirme Formu” ile birlikte (C3)  29 Kasım 2023 Çarşamba günü 11.00-13.00 arasında staj koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Nezih Burak Bican’a imza karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Ön inceleme teslim sırasında gerçekleştirilecektir.

Hatırlatmalar:

• Staj dosyasının her sayfası staj yeri sorumlusu tarafından paraflanıp ilgili yerleri imzalanmalıdır.
  • C3 - Stajyer Değerlendirme Formu taranarak, staj yeri yetkilisinin kurumsal adresinden mmr399@atilim.edu.tr adresine e-posta ile de gönderilmelidir.
  • Staj dosyasının imzalı hali öğrenci tarafından taranarak PDF haline getirilmeli; toplam 15MB boyutu aşmayacak biçimde saklanmalıdır. (Ön incelemeden sonra mmr399@atilim.edu.tr adresine e-posta ile de gönderilecektir.)