2023-2024 Bahar Dönemi Mimarlık Bölümü Ders Programı
30.01.2024

2023-2024 Bahar Dönemi Mimarlık Bölümü Ders Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Her öğrenci kayıtlı olduğu şubede derse girmek zorundadır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ders Ekle-Bırak dönemine kadar programda sık sık güncelleme olacağı için tüm öğrencilerin web sayfasını takipte kalmaları önemle rica olunur.

• Hiç bir öğrenci, bir önceki dönemde (2023-2024 Güz Döneminde) ders aldığı öğretim elemanın şubesini seçemez. Ders kaydı bitiminde, geçen dönemki şubelerini tekrar seçen öğrenciler, ilk stüdyo dersinde daha önce ders almadıkları şubelere aktarılacaktır. Zorunlu durumlarda, öğrencinin önceki dönem ders aldığı  öğretim elemanlarından birisi değişmiş ise o şube seçilebilir.
  • 4. sınıflar için Girişimcilik havuzundan ders alan öğrencilerin bu dersleri seçerken programlarında çakışmalara dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • 2. sınıflar için MMR 215 ve MMR 263 dersleri zorunlu seçmeli derslerdir. Ders kayıt sürecinde seçmeyi unutmayınız.

• HIST102 dersi için, dersin öğretim elemanının bilgilendirilmesi kaydıyla, çakışmayan farklı şubeler seçilebilir.

Stüdyolar

• MMR 202 | Şube 1 & Şube 2 :  Bican .  Utku  Sümer . Erdal. İlalan (ATACSta bulunan Şube 1 ve Şube 2 birlikte ders yapacaklardır. Sistemde hocaları tanımlamak için 2 şube açılmıştır.)
  • MMR 301 | Şube 1 & Şube 2 : Çınar Kalenderoğlu . Erdem . Hatırlı . Yurdaçalış  (ATACSta bulunan Şube 1 ve Şube 2 birlikte ders yapacaklardır. Sistemde hocaları tanımlamak için 2 şube açılmıştır.)
  • MMR 302 | Şube 1 : Lökçe . Soylu
  • MMR 302 | Şube 2 : Çoban . Özbay . Demiröz
  • MMR 401 | Şube 1 : Akın . Öz . Cindioğlu Yoğsul
  • MMR 401 | Şube 2 : Hatırlı . Özen
  • MMR 402 | Şube 1 & Şube 2 : İtez . Kural . Kara . Atıcı  (ATACSta bulunan Şube 1 ve Şube 2 birlikte ders yapacaklardır. Sistemde hocaları tanımlamak için 2 şube açılmıştır.)