MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE DERS KAYITLARI HAKKINDA DUYURU
10.09.2013

Öğrencilerin ders kayıt işlemlerini yapmadan önce sınav yönetmeliğini incelemeleri zorunludur.

Bölümün web sayfasında bulunan ders müfredat ve program doğrultusunda ders seçimi yapılmalıdır.

İki saati aşan derslerin sadece bir saatinin çakışması halinde her iki dersin öğretim elemanlarından izin belgesi alınması kaydıyla ders seçimi onaylanır.

Programda çakışan iki saatlik derslerden sadece bir tanesi seçilebilir. İkisi aynı anda alınamaz.

Öğrenciler danışmanlarına gelmeden önce kendi kayıt sistemlerine girerek derslerini seçmelidirler. Öğrenci seçimini yaptıktan sonra mutlaka danışmanı ile görüşmek zorundadır. Sistem gereği öğrenci dersini kendisi seçmediği takdirde danışman sistemde onay verememektedir.

Seçmeli derslerin izin ve koşulları için web duyuruları takip edilmelidir.