2014 Yaz Döneminde Staj Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!
06.05.2014

2014 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! / 06 Mayıs 2014 Tarihli Duyuru

2014 yaz döneminde MMR190 TOPOGRAFYA-MMR290 ŞANTİYE ve MMR390 BÜRO stajı yapacak olan öğrencilerin, EK1’de yer alan İşyeri Staj Kabul Formlarını ve aşağıda istenilen diğer belgeleri, en geç 23.05.2014 Cuma gününe kadar Mimarlık Bölümü Ögr. Gör. Melike Orhan’ a teslim etmeleri gerekmektedir.  (Ögr. Gör. Melike Orhan’ a ulaşılamadığı takdirde Yrd. Doç. Dr. Emel Akın veya Yrd. Doç.Dr. Filiz Koçyiğit’ e teslim edilebilir)

*  MMR190 Topografya Stajı yapacak olan öğrenciler için; Kesin staj tarihleri daha sonra Mimarlık Bölümü web sitesinde yayınlanacaktır.

*  Staj tarihleri final dönemi sonunda başlamak zorundadır.

*  Staj döneminde hafta sonu çalışacak olan öğrenciler, staj yapacakları şirketten hafta sonu çalışacaklarına dair imzalı kağıt getirmek zorundadırlar.

*  STAJ SÜRESİ BOYUNCA, STAJ YAPACAK ÖĞRENCİ, ATILIM ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN SİGORTALANACAKTIR.

*  Sigorta işlemleri için, Staj Başvuru Formu ile birlikte aşağıdaki evraklar da teslim edilecektir;

·     1 Adet vesikalık fotoğraf
·     Nüfus Cüzdanı fotokopisi
·     Öğrenci Belgesi
·     EK2; Stajyer Öğrenci Bilgi Formu

İŞYERİ STAJ KABUL FORMLARI MİMARLIK BÖLÜMÜNE TESLİM EDİLDİKTEN SONRA;

*      ÖĞRENCİLERİN, STAJLARINA BAŞLAMADAN ÖNCE İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNDEN “SİGORTALI İŞE GİRİŞ BELGELERİ” Nİ ALIP, STAJ YAPACAKLARI KURUMA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

*     WEB SİTEMİZDE 06.06.2014 TARİHLİ YAYINLANMIŞ OLAN “STAJ DOSYASI HAZIRLAMA KILAVUZU” NDA BELİRTİLEN FORMATTA STAJ DOSYALARINI HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

*      EK3_İŞYERİ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU, STAJ YAPILAN FİRMA YETKİLİSİ TARAFINDAN DOLDURULARAK, KAPALI ZARFTA STAJ DOSYASINA EKLENEREK TESLİM EDİLMELİDİR.

STAJ YÖNERGESİ

EK1_İŞYERİ STAJ KABUL FORMU