2015 Yaz Döneminde Staj Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!
21.04.2015

2015 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! / 21 NISAN 2015 TARİHLİ DUYURU

2015 yaz döneminde MMR190 TOPOĞRAFYA- MMR 290 ŞANTİYE ve MMR390 BÜRO stajı yapacak olan öğrencilerin, EK1’de yer alan İşyeri Staj Kabul Formlarını ve aşağıda istenilen diğer belgeleri, en geç  22.05.2015 Cuma gününe kadar Mimarlık Bölümü Öğr. Gör.  Ayça Arslan’a teslim etmeleri gerekmektedir. (Öğr. Gör. Ayça Arslan’a ulaşılamadığı taktirde Yrd. Doç. Dr. Filiz Koçyiğit veya Yrd. Doç. Dr. Emel Akın’a teslim edebilirler)

*2015 Yaz Dönemi MMR190 Topoğrafya Stajı,final dönemi bitiminin ardından 22 Haziran-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında Doç.Dr.Ali Kılıçoğlu yürütücülüğünde Atılım Üniversitesi’nde yapılacaktır.

Topoğrafya stajı yapacak olan tüm öğrencilerin daha önce web sitemizde stajlarla ilgili olarak ilan edilen tüm belgeleri doldurup ,belirtilen süre içinde Mimarlık Bölümü Öğr. Gör.Ayça Arslan’a iletmeleri gerekmektedir.

*Staj tarihleri final dönemi sonunda başlamak zorundadır.

*Staj döneminde haftasonu çalışacak olan öğrenciler,staj yapacakları şirketten haftasonu çalışacaklarına dair imzalı kağıt getirmek zorundadır.

*STAJ SÜRESİ BOYUNCA,STAJ YAPACAK ÖĞRENCİ,ATILIM ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN SİGORTALANACAKTIR.

*Sigorta işlemleri, için ,Staj Başvuru Formu ile birlikte aşağıdaki evraklar da teslim edilecektir;

-1 adet vesikalık fotoğraf

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Öğrenci Belgesi

-EK2:Stajyer Öğreci Bilgi Formu

**ÖĞRENCİLER STAJ YÖNERGESİNİ OKUMAK ZORUNDADIRLAR!

İŞYERİ STAJ KABUL FORMLARINI MİMARLIK BÖLÜMÜNE TESLİM ETTİKTEN SONRA;

*ÖĞRENCİLERİN ,STAJLARINA BAŞLAMADAN ÖNCE İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNDEN ‘’SİGORTALI İŞE GİRİŞ BELGELERİ’ Nİ ALIP, STAJ YAPACAKLARI KURUMA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

*WEB SİTEMİZDE 21.04.2015 TARİHLİ YAYINLANMIŞ OLAN ‘’STAJ DOSYASI HAZIRLAMA KILAVUZU’’NDA BELİRTİLEN FORMATTA STAJ DOSYALARINI HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

*EK3_İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU,STAJ YAPILAN FİRMA YETKİLİSİ TARAFINDAN DOLDURULARAK,KAPALI ZARFTA STAJ DOSYASI EKLENEREK TESLİM EDİLMELİDİR.

STAJ YÖNERGESİ

EK1_İŞYERİ STAJ KABUL FORMU

EK2_ATILIM ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU

EK3_İŞYERİ STAJ DEĞERLENDİRME FORMU

GENEL STAJ 2_ESASLARI

STAJ DOSYASI HAZIRLAMA KILAVUZU_2015 YAZ