2016 Yaz Döneminde Staj Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine
09.05.2016

Güncellenme Tarihi: 09.05.2016

2016 Yaz Döneminde Staj Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine!

2016 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE! / 09 .05 .2016

STAJ BAŞLAMADAN EN GEÇ BİR HAFTA ÖNCESİNDE,

SİGORTASI YAPILMAYAN ÖĞRENCİNİN STAJI GEÇERLİ OLMAYACAKTIR.

2016 yaz döneminde MMR190 TOPOĞRAFYA, MMR 290 ŞANTİYE ve MMR390 BÜRO stajı yapacak olan öğrencilerin, EK1’de yer alan İşyeri Staj Kabul Formlarını ve aşağıda istenilen diğer belgeleri, 16-17 Mayıs 2016 tarihlerinde

MMR190 TOPOĞRAFYA stajları için Öğr.Gör. Melike Orhan'a

MMR 290 ŞANTİYE stajları için Öğr.Gör. Zeynep Tanrıverdi'ye

MMR390 BÜRO  stajları için Yrd. Doç. Dr. Filiz Bal Koçyiğit'e teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca sigorta başvuruları staj başlamadan en geç bir hafta öncesinde yapılması zorunludur. Sigortası yapılmayan öğrencinin stajı geçerli olmayacaktır.

*Staj tarihleri final dönemi sonunda başlamak zorundadır.

*Staj döneminde haftasonu çalışacak olan öğrenciler,staj yapacakları şirketten haftasonu çalışacaklarına dair imzalı kağıt getirmek zorundadır.

*STAJ SÜRESİ BOYUNCA,STAJ YAPACAK ÖĞRENCİ,ATILIM ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN SİGORTALANACAKTIR.

*Sigorta işlemleri, için ,Staj Başvuru Formu ile birlikte aşağıdaki evraklar da teslim edilecektir;

-1 adet vesikalık fotoğraf

-Nüfus cüzdanı fotokopisi

-Öğrenci Belgesi

-EK2:Stajyer Öğreci Bilgi Formu

**ÖĞRENCİLER STAJ YÖNERGESİNİ OKUMAK ZORUNDADIRLAR!

İŞYERİ STAJ KABUL FORMLARINI MİMARLIK BÖLÜMÜNE TESLİM ETTİKTEN SONRA;

*ÖĞRENCİLERİN ,STAJLARINA BAŞLAMADAN ÖNCE İNSAN KAYNAKLARI BÖLÜMÜNDEN ‘’SİGORTALI İŞE GİRİŞ BELGELERİ’ Nİ ALIP, STAJ YAPACAKLARI KURUMA VERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

*WEB SİTEMİZDE 09.05.2016 TARİHLİ YAYINLANMIŞ OLAN ‘’STAJ DOSYASI HAZIRLAMA KILAVUZU’’NDA BELİRTİLEN FORMATTA STAJ DOSYALARINI HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

*EK3_İŞYERİ DEĞERLENDİRME FORMU,STAJ YAPILAN FİRMA YETKİLİSİ TARAFINDAN DOLDURULARAK,KAPALI ZARFTA STAJ DOSYASI EKLENEREK TESLİM EDİLMELİDİR.

STAJ YÖNERGESİ

EK1_İŞYERİ STAJ KABUL FORMU