Güncelleme 7- Bahar Dönemi Lisans Ders programı ve Önemli Duyurular
03.02.2017

1. sınıf  Öğrencilerimizin  Dikkatine,

1. sınıflar için ders seçim kılavuzu

Tüm Öğrencilerimizin  Dikkatine,

  • MMR 362 Bilgisayarla ileri Sunum II dersini alacak öğrencilerin MMR 361 Bilgisayarla İleri Sunum I dersini almış olması gerekmektedir. Ayrıca MMR 362 dersini alacak öğrenciler bu dönem dersin 2006 dersliğinde işlenecek olması sebebi ile kişisel bilgisayarları ile derse gelmeleri gerekmekte ve dersi seçerken bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. 
  •  
  • Güz Döneminde MMR 401 için  Prof.Dr. Haluk Pamir ve Öğr.Gör.Serdar Akünal grubunda olan öğrencilere, MMR 402 için Bahar döneminde de eğer istiyorlarsa aynı grubu seçmelerinde öncelik tanınacaktır. Bu öğrencilerin seçimlerini erkenden yaparak kontenjan problemi yaşamamalarını öneririz. Bahar döneminde Pamir- Akünal grubunun kontenjanı 18'dir, geçen dönemden gelecek 12 öğrencinin hepsi bu grubu seçerse 6 öğrenci daha bu grubu tercih edebilir. Ancak ders seçiminde öncelik Güz döneminde derse devam eden 12 kişinin olacaktır. Duyurulur
  •  
  • Ders programında sıklıkla değişimler olduğu için ders seçimlerinizde sürekli bu sayfadan programın güncel halini kontrol ediniz.

Bahar Dönemi Ders programı için tıklayınız. 

Güncelleme Tarihi: 14.02.2017-14,18